Wednesday, 11 July 2012

Heel KESAYANGANKU

hyeeeeee... da lama rasa nya tak update.. hehehehe... Fara hakikat nyaaa memang suka beli kasut.. orang cakap tu ape.. sangan FANATIK..  macam lagu KRU pulak.. hahahaha


cantik x kasut nie?? Sume ckp sexy bila pakai... tapi kasut nie fara nk jual... xguna lagi.. baru lagi uols.....
nk jual sebab kasut nie bila da sampai rumah xngam pulakkk daaaa.. hummm sedih nyeee....
dalah cantik... hummmm... 


kasut nie saiz 37/6 .... ade sapa2 berkenan x?? nk jual dgn harga rm150.. dan bole di nego.. dari xpakai.. lebih baik jual.. hurmmm....
beli laa beli laaaa...k :) muahhh

Friday, 8 June 2012

Eye Bag

Assalamualaikum :) hehehehee.. Fara memang mementingkan kesihatan dan kecantikan.. hehehehe... perempuan laa kata kan :) Bila bekerja fara tidur pukol 10.30pm... minimum... the maximum pkol 11.00pm.. tp tu pun mata da rabakk.. hummmm.. Bila tidur lewat, bangun pagi mesti ada "EYE BAG'' .. da xcntikkk... :'(Kat sini fara nk kongsikan beberapa tips.. mungkin u olls da tahu.. tp saja .. xsalahkan :)
  • Air Kosong
    - minum air kosong sejam atau dua jam sebelum tido. Ini kerana, air kosong yang diminum sebelum tido, akan tersimpan di bawah mata sebelum ia disingkarkan menjadi urin. Jadi apabila anda kerap membuang urin, ai akan mengurangkan penyimapanan air di bawah mata, oleh iu ia dapat mengelakkan berlakunya ''EYE BAG''
  • Timun/ Uncang teh
    - Rawatan meletakan timun atau uncang teh di mata juga, dapat menghilangkan pembentukan ''EyeBag''.. Cara lebih baik anda boleh amalkan dua kali seminggu. ( Uncang Teh?? fara xpernah cuba lagi.. hehehehe.. tapi nie articl yg fara baca la.:) ))
aduiii bnyk lagi nk cerite,,, tapi nanti2 laaaa... busy.. BUZZ. muahhhh



Monday, 28 May 2012

UNIVERSAL STUDIO SINGAPORE :)

SALAM...Akhirnya, sampai sudah fara di USS... hahahaha.. memang best sangat


Fara ikot rombongan RTM.. Before nie nk pergi, tp xberkesempatan... humm... Al- maklum laaa opiss xnk bawak,, so kite ikot jalah RTM.. murah jaaa... sarapan pagi n lunch pun di sediakan oleh RTM.. bestt.. dapat jajan :) 


Kalau u all nak tahu,, ni laaa RTM bagi.. sampingan.. konon nyeee makan dekat dalam USS tu.. tp bila da main.. macam laa nk makan.. org tua2 ckp "kenyang laaa kaw makan permainan tu, sampai nasi pun kaw xmakan".. hehehehee...





haaa ni pulak DJ Dave.. hehehehe... 

  
TRANSFORMER.. memang terbaik laaaaa

Kami xkene beratur panjang pun.. hahahahaaa










Monday, 23 April 2012

Jom Heboh :)

Jom Heboh!... fara msti ikot.. kate ahli.. nie laa masa nyeee menonjolkan diri.. hehehehe... kisah nyee bermula dari abg fara, dia suka sertai karnival jum heboh.. skng dia da malas,, so turun laaa kat fara niee... tapi sangat bestt oooooooo... hehehehe.. even penat tapi njoy sesgt. :)




okayy,, niee sume muka time2 stdy... hehehehee...okaaaayy tu jaalahh mak nak cite.. he.. pengalaman or aktiviti suka2 fara.. muahhhh

Sunday, 22 April 2012

Hobi Baru .....

Haaaa... sekarang fara da ade hobi baru.. 'kumpul magnetic'... hehehehe... If kawan2 g oliday ke aper... fara msti kirim magnetic... xbeli kan fara makanan, baju, seluar, cencalok, kopok lekor (tetibe) :p pn fara xkesah... jnji magnetic ada.. ahahahaahahaha... so uols jgn lupa taw magnetic fara :) 

tarrraaaaaaa !!!!!!!!!!! hasilnyeeee... fara taw xbnyak pun.. tapi da jadi hobi.. lama2 jadi bnyak.. kn kn kn :) heee.. magnetic nie ade yang fara beli, org bagi.. thnx pada yg memberi :) heeee... suka suka suka yang teramat2... okayy bye .. muahhh

Aku Bukan Tomboiiiii :P

hyee hapy working day uolssss.. :) "Aku Bukan Tomboi" bukan movie okayyy.. hehehehee.. 


Nie gambo adik beradik saya... sume nyee lelaki.... me??? only girl :)

Time sekolah, kalau ade kawan2 tnye sibling... dorang egt kat luar fara nieee tomboiii.. al-kisahh.. hehehehe... i xpernah jadi tomboii okayyy... bukti nyeee cukup kukuh ... hehehehe





haaaa.. niee my family....  semua nyee lelaki.. da macam uma bujang daaa.. hehehehehee


okayy tu jalah nk gtaw n sampaikan kat uolsss... jgn terlampau membuat andaian yg xpasti.. okayyy.. :) muuuahhh 

Friday, 20 April 2012

Kenangan

Da suka berblogger ... nk buat macam mana.. hehehehee... ape pun, saya rindu rambut time panjang.. hummm rindu sangat... suka sangat :) heeee...

pic time belajar dulu.. suka bergambarr.. giler bergambar :)


dalam kelas pun jadi fara nieee.. hehehehehee.. muahhh (kelas agama)

okayy laaa.. fara nk balik sudahh.. nanti fara cite lagi okayy.. mak penat sangat hari nieee.. hehehehe.. salam